Furkans_Mom_2018 minikoalaannesi Leslie ile baya baya terliyorsun 1.seviyeden başlıyorsun o 15 dk mıydı neydi zaten gün gün artırıyorsun en son 50-55dk hızlı yaptırıyo ama yok böyle bişey yani video bittiği an sırılsıklamsın ve hızlı kilo verdirmişti bana diyetle de desteklersen üçer beşer gidiyo kilolar..alt göbek için de mekik çek
minikoalaannesi denizalismom alt gobek goturuyo mu normal dogum yaptim yine de alt gobegim cok garip kaldi valla caydim kilo da verdim ama sıkılaşamadım galiba
simseklivekalpli minikoalaannesi walk at home gibi bişey olması lazımdı kanalın adı. Çok gülerek yapıyor sinirimi bozmuştu 😂
denizalismom minikoalaannesi bende normal doğum yaptım ve göbeğim kaldı maalesef. Diyetle destekledim artı yürüyüş yaptım öyle biraz azaldı göbeğim
minikoalaannesi simseklivekalpli bakayim bi inş gulmekten karnima agrilar falan girer kasilmalar olur da karnim giderrr😂😂
g3547 ranabetuul bende 2 saat dolmadan deli gibi acıkıyorum ya Emzirmek çok kalori verdiriyor ama bir o kadarda acıktırıyor kısır döngü gibi bir şey 🤣
Furkans_Mom_2018 ranabetuul aralıklı oruç yapmıştım yani öğlen kahvaltı ettim akşam da 5-6 gibi akşam yemeği yedim sonra yatana kadar bişey yok çay kahve soda serbest..abur cuburu ekmeği kestim, sağlıklı yemekler yedim klasik diyet işte 😃
ranabetuul berrin3101 valla ben de öyle zaten bir boşluk bulduğum an uyuyorum dün biraz yürüyüş yaptım spor olsun diye sonra acıktım tost yedim ahhshs