miraydegirmenci Kızlar 4 ay 28 günlük olduk geceleri sürekli emmek istiyor mecburen yanımda yatırıyorum beraber uyuyoruz yatağına yatırdığımda yarımsaat sonra geri uyanıyor gündüz uykusu zaten toplasan 2 saat ne zaman biter bu sendrom aynı durumu yaşayan var mı
neni_ miraydegirmenci Ben de aynı şeyi yaşamıştım. 4.ay civarında uyku gerilemesi oluyor. 30-45 dakikada bir uyanıyordu. Bazen saatte bir. Yanlış hatırlamıyorsam bizim de 4.5 ayda başlamıştı bir ay kadar sürüp sonra zaman içinde uyanmaları azalarak biraz düzene girmişti. Geçici bir süreç merak etme. Ama zordu gerçekten. Uyku eğitimi almayı bile düşünmüştüm. Ama hiç gerek yok geçici bir süreç. Biraz sabır gerekiyor. Ben de çözüm olarak yatağa yanıma almıştım . Uyandıkça emziriyordum uyuyordu. En azından daha çabuk uykuya dalıyordu yattığı yerde ben de biraz uyuyabiliyordum. Sanırım 6.aydan sonra yavaş yavaş uyanma sıklığı azalmaya başladı. Yavaş yavaş uzar uykuları merak etme. Ama hemen olmuyor maalesef.
Kimsesiz39 miraydegirmenci seni korkutmak istemem ama 4 ay sendromu nedir bacım sen daha 12 Ay sendromu görmemişsin Ama bir güzel yanı da var Fazla sık sık uyanmıyor rahatlıyorsun artık 😅😅😂😂 sadece keyfine bak Üzme kendini😍😍 rahat ol biraz Biliyorum zor insan uykusuzluktan ağlayacak seviyeye geliyor bazen ama geçecek
miraydegirmenci Kimsesiz39 en azından derdini anlatabilir 12. Ayında diye düşünüyorum 🤣🤣 şimdi anlamıyorum ne isteyip ne istemediğini