MyDarlingSon Var mı öneriniz temizlik yaptıgım ve özelllikle perdeleri yikadiiğim zaman kokuyo ama sonra kalmiyo o koku 🫢🤣
hifa0302 MyDarlingSon burnunuz alışıyor o kokuya ama illa dışarıdan biri gelince fark ediyor . Bende koku aşığıyım hep koksun güzel istiyorum tek çözüm çubuklu oda kokuları
SheDoesntCare MyDarlingSon elektrikli oda kokusu kullanıyorum dışardan gelindiğinde mis gibi bir koku geliyor evin içinden
MyDarlingSon Ogulluana yaa bilmiyorum fresh temizlik kokusu iyi geliyor ama kötü tabi 🥹 keske kokusu kadar masum olsa 😃
Cennetbahcesii MyDarlingSon hahaha 7/24 çamaşır yıkayıp asmaktan yatak odası yumuşatıcı kokuyor sadece 🤣 geri kalan yemek ki yemek kokusunu da aşırı severim buram buram dağılacak eve o sıcaklığı anca öyle hissediyorum 🤣🤣🤣
endoplazmikretikulumiste MyDarlingSon koku eşittir kanserojen madde . Ben hiç kokulu şeyler almam organik alırım bizim ev sıfır kokudur . Bit değişiklik arıyorsam hakiki lavanta yağını damlatırım geceleri uykuyu da düzenler istirahat etmiş uyanırım tavsiye ederim