Gamzelikiz_34 Kızlar bebeğiniz göbek bağını ve kol bileklerinizi tes cupuklarını saklıyormusunuz ben hepsını bı kutuda saklıyorum toprağa gömmeye kıyamıyorum 🥹
Tekbenimsucumguzelolmakdemi Gamzelikiz_34 oğlum 2 yaşında hala saklıyorum. Saklamayada devam edeceğim allah izin verirse.
thingma Gamzelikiz_34 Annem de benimkine kıyamamış 25 yaşımdayken aldım kendisinden 28 yaşımda anne oldum bebeğiminkiyle yan yana duruyo benim göbek bağım 🤣🥹
Gamzelikiz_34 Tekbenimsucumguzelolmakdemi 2020 ilk kızımı aldım bugün tesadüfen elime geçti kutu açtım baktım bayağı bir eski olmuş 😔 iki çizgi göründüğü felan onlar gitmemişti göbek bağı çok güzel duruyor ben hiç şekilde atmak istemiyorum veya toprağa koymak istemiyorum son kızımkini de yaptım çok güzel bir duygu ya
Gamzelikiz_34 Tekbenimsucumguzelolmakdemi 2020 ilk kızımı aldım bugün tesadüfen elime geçti kutu açtım baktım bayağı bir eski olmuş 😔 iki çizgi göründüğü felan onlar gitmemişti göbek bağı çok güzel duruyor ben hiç şekilde atmak istemiyorum veya toprağa koymak istemiyorum son kızımkini de yaptım çok güzel bir duygu ya 🥹😊
Tekbenimsucumguzelolmakdemi Gamzelikiz_34 evet ben çerçevelemek istiyorum da nereden yapıcam bilmiyorum. O şekilde daha güvenli olur.
simseklivekalpli Gamzelikiz_34 testleri attım belki de hatırlamıyorum. Göbek bağı hepsinin tahliller vs duruyor