Meri-Mel NeclaLeylaCeydaOhnealaneala Evet canım baya net keskin doğru dürüst annelerden idi girmiyor görmüyorum 😔
ikibaloglanannesi Dondurmalikahve Ayy bilmiyorum ki. Buradan çok kişi ile konuştum hatta ekli olanlar bile var. Belki sizle de denk gelmişizdir🌸
Dondurmalikahve rachelgreen_ Sanki bir ara gördüm iyi olduğunu ve buraya çok fazla yazmak istemediğinden bahsetmişti uzak kalmak iyi gelmiş. Zaten bu tür durumlarda en iyisi forumdan uzak kalmak. Yanlış hatırlamıyorsam kendisi ile özelden de konuşmuştuk.
Dondurmalikahve lAmMelodi Acaba o kadının ahı kalır mı 🤐 İnsan bu durumlarda merak ediyor akibeti ne oldu diye. Hamile anne momda mıydı, burda mı?
Dondurmalikahve NeclaLeylaCeydaOhnealaneala İkinci etiketteki anne çok sık giriyordu buraya umarım iyidir.
beyzzsenturkk_ Dondurmalikahve ya benim telefonum güncelleme kaldırmıyor da sık güncelleyemiyorum merak ettiğiniz icin tesekkur ederim anca gelebildim🥹♥️
Tubanurrr [silindi] ay evet onu ben de merak ediyorum insallah yasiyordur da hayat telaşından girmiyordur 😔
MoonCrystal Dondurmalikahve Aselincimom vardı vandaki uzman çavuş olayı çok çok üzgünüm şuan yazmak bile istemedim buraya ama ilk aklıma gelen o oldu. Ne durumdadır şuan Allah dayanma gücü versin 😔
Dondurmalikahve ikibaloglanannesi Postlara falan da çok etiketliyolar sizi bende aktif kullancıyım ama denk gelmedik demek ki. Kullanıcı ismimde 5 senedir aynı
Pirasalipuding Dondurmalikahve @YusufKereminannesi @Incim @Aysgeulburakk bu kullanıcılar var mı acaba aktifler mi bunlar onlar mı
Dondurmalikahve Pirasalipuding İki kullanıcıya baktım ama hiç paylaşımlaro yorumları yok ve çok eski kullanıcılar 🤔🤔
Dondurmalikahve Pirasalipuding ‘Aman ne merak edicem kim ne yaparsa yapsın’ dedikten iki saniye sonra benim postlara yansıyan yanıtlarım 😂😂
Cicektebenimcicekligunlerde Dondurmalikahve @agzimizintadikacmasin @Maka_Paka @Tomris-Hatun Bir anda gittiler arada merak ediyorum
Dondurmalikahve Cicektebenimcicekligunlerde @agzimizintadikacmasin bilerek gitti girmiycem dedi ama içimden bir ses anonim takılıyor diyor. Tomris hatun instda takılıyor