Mariam Kızlar oğlum 6 ay boyunca bebalc Gold kullandım sonra o mamayı yemedi ve yesede ishal oldu sma 2 aldık sonra oda kilo aldırmıyor ve yeşil diski kaka yapıyor galiba ağır geliyor karnını ağrıtıyor doktor Aptamil önerdi ama onuda yiyince ishal oldu hangi mamayı kullanayım hem kilo alır hem kabız olmaz
Sadiyealp Mariam ben hero bayb kullndım cok güzel yaramıştı ama bi daha bulamadık herobayb devam sütünü 🙄🙄
Pinar34 Mariam bende ilk 2 ay aptamil kullandım kilo alımı olmadi ve kabız yaptı sonra sma ya geçtik doktor onerisiyle ve kilo alımı çok iyi kabızda olmadi
Mariam Pinar34 kıla aldırmadı bizde her çocuk da farklı oluyor işte ama bubsefer mama çok değiştiriyoruz
fatmakutay Mariam Bebelac Gold kullanıyorum fermente bir mama ya çok memnunum,sindirimi rahat,gaz ve kabızlık yapmıyor.Keşke mamasına biraz sevdiği meyvenin suyundan falan koysaydınız,içerik olarak farklı ve güzel bebelac gold.
ebruligunler Mariam Aptamil kullanıyorum doktorumuz önermişti, ama ismini de çok duyuyordum..Mamanın hiç bir yan etikisini görmedim ishal vb gibi.. Memnunum yani..
BuseCan Mariam aptamil kullanıyorum çok memnunum. Kilo alımı da iyi ilk başta ishal gibi yapıyor sonra normale dönüyor alışana kadar.