Elifsu Kızlar şuan kızımın kakasında siyah siyah bişeyler vardı karabiber gibi bişey. 5 aylığız. Neden olmuştur acaba ? Doktora söylememi gerektirecek bişey mi ?
deletedmom2200 Elifsu bizde de olmuştu canım ben sordum ama tatmin edici bir cevap alamadım takip et dedi sadece. Sen bir sor bakalım ne diyecek bende bekliyorum
Betuldefnesahin Elifsu yedirdiğiniz şeylerden kaynaklanıyor onlar lif bende muz falan yedirince olmuştu araştırdım böyle sonuç çıktı 😉
saziyeenginalya Elifsu onlardan kaynaklı olabilir bnde tadim yaptirinca pütür pütür olmuştu kakasinda
Elifsu Muzisyenannne evet kullanıyoruz hatta 2 gün vermemiştim dün verdim. Hep olacak mı peki böyle ?
Muzisyenannne Elifsu onu bilmiyorum canım ben kan sandım doktıra gösterdim o demirden kaynaklı korkma dedi
Deletedmom10 Betuldefnesahin Lifli gıdalar yedirince mi oluyor? Benim kızımda bugün siyah noktalı kaka yaptı da. Muz yedirmedim, ek gıda dönemindeyiz. Biraz cennet hurması yedirdim. Ondan kaynaklandığını düşündüm ama bilemedim.
Badeninannesi Deletedmom10 ben nuz yedirdim ay kakasini görünce ağladım resmen siyah uzun şeyler vardı doktor güldü yediğinden dedi ek gıdada neler göreceksin daha dedi 😁
Hemsreanne35 Deletedmom10 bizde de oldu takip edin siz ikinci Kakada baya azalmıştı şu anda yok lifli gıdalar yapabiliyor
Deletedmom10 Badeninannesi Sağol canım rahatladım. İyi bari hurmada lif oranı yüksekmiş. Demek ki ondan oldu ☺️