parsegemommyyy yagmurpoyrazcan diyebiliyor ama demiyor. Benim bir sıfatım yok seslenmez bana hiç ama anne de deriz neeemmnemmmm der böle uzatarak ve şımararak
yagmurpoyrazcan parsegemommyyy benimki de bana veve diyor ne alakaysa 😂 a harfini söylüyor normalde Nene de diyor ama birleştirip anne demiyor canı sağ olasıca
namkoll Gamzelikiz_34 babasına düşkün. Birde kız ve çok kıskanç 😂 kocam işten geliyor kızım uyuyana kadar birbirimize dokunup öpemiyoruz bile
3247 Gamzelikiz_34 bana düşkün saniye yanından ayrılsam odalara koşuyor anne anne diye afedersiniz tuvalete gitsem kapıyı açıp yanımda bekliyor 🥹
gunay2007 Gamzelikiz_34 ben anneme düşkünmüşüm bu yaşım oldu hala anneme düşkünümdür kızımda aynı bana düşkündür kreşten alırken mutluluktan ağlar anne geldi diye öğretmeni ilk defa bir kız çocuğunun baba değil de anne diye ağladığını görüyorum demişti
Meri-Mel Gamzelikiz_34 Kızım babasına düşkün gibi duruyordu hep ama ağladığinda uyumak istediğinde, canı acidiginda ,bir yere gittiğimde en çok beni arıyor aynı şeyleri çoğunca babası için de yapıyor olunca seçilmiyor ama yüzdelik bende gibi🥲