Bahar_1 Eşim Suriye de çok şehit var. Çok korkuyorum. Allahım şehit ailelerine sabır versin çok çok zor. Nolur bu mübarek gecede dua edelim 🙏🙏🙏
Deletedmom277 Bahar_1 Canım benim sen güçlü kal. Allah’ın izniyle inşallah bir şey olmaz bir daha. Gönlünü ferah tut sizler güçlü kadınlarsınız boş bol dua edelim. Bu mübarek günde Fetih süresi okuyalım Allah korusun askerlerimizi
Sungurkiz Bahar_1 Allahim bu mübarek gecenin yüzü suyu hürmetine ordumuza güç kuvvet versin askerlerimizi ailesine sag salim kavustursun düşmanlarımıza firsat vermesin amin Ya Rabbel Aleminn🤲🤲🤲
Symkoc Canım Allah ım yardımcımız olsun inşallah ah içimiz yanıyo ne olacak böyle bilmiyorum 😔 bol bol fetih suresi okuyalım bu gecenin yüzü suyu hürmetine Allah korusun tüm askerlerimizi polislerimizi 😔
Symkoc Bahar_1 al benden de o kadar yazık değil mi bu kadar annenin eşin çocuğun içini yakıyorlar kim için anlamıyorum ne için amaç ne bilmiyorum
[silindi] Bahar_1 biz kendi ülkemizi korudukta suriye kaldı zaten. Sabır yarabbi ya sabır. Deliriyorum şu an
Lilan Bahar_1 çünkü bizim ülkemize artık girmeye başlamışlardı. Evet askerimizin orda olması hic içime sinmiyor benimde , ama okdr orsp cocuklariki o pislikler ülkemizi kim bilir ne hale getiriceklerdi. Allah ordaki askerimize yardım etsin
Sungurkiz Bahar_1 canim suriye bahane hedef türkiye aslinda soysuz köpekler suriyeyi bitirip turkiyeye girecek Rabbim firsat vermesin 🤲
Bahar_1 Mom103 evet canım bağlantıları kestiler. Hatları keseceklermiş eşime bilgi geldi. Allah kahretsin bu adamları
Mpb Maalesef doğru eşimden aldım haberi ben de yayın yasağı var maalesef çok üzülüyorum bu mübarek günde dualarımızı esirgemeyelim 🙏😢
Zeynephsy Mpb tabi yayın yasağı koyarlar herkesin kıcı nasılsa sıcak yazık gunah onlara ve ailelerine rabbim sabır versin kaç eve ateş düştü kimin umrunda başsağlığı veren gider ama olan ölene ve ardında kalana olur gerisi hikaye..
ZeynepDuru Ordumuza,askerimize,vatanımıza milletimize sen zeval verme Allah’ım.Bu gecenin yüzü suyu hürmetine sen Mehmetçik’in yardımcısı ol.İçim acıyor
Batimoms Bahar_1 off cok zor ya. Allahim yardimcilari olsun. Esleri suriyede olanlara sabir versin ne diyeyim yandi cigerler yine
Mpb 9 diyorlar her zamanki gibi 100 ü geçkin şehit var Allah’ım sen sabır ver geride kalanlara ne söyleyeceğimi bilmiyorum 🙁