hmh Hadi kızlar biraz eğlenelim, sizin bildiğiniz şeyler neler? Benim oğlumun 2 kaşının ortası burnunun hemen üstü yeşil damar herkes devamı da erkek diyo var mı böyle değişik şeyler tuttu veya tutmadı dedikleriniz maksat eğlence olsun ☺️😍
simseklivekalpli hmh Ensedeki saç bitiminden cocuklar tuttu bende hep. Göbek şekli yalan çıktı. Ama bebeklern göbek deliğinden anlıyorlar o da doğru çıktı Yüzük testi de doğruydu Takvimler yanlıştı 😂
merve171214 hmh oğlum bildiğin kız güzeli herkes en başından beri ikinci olursa kızın olacak bak gör demişlerdi gerçekten kızım oldu 😊
tkut hmh benim yeğenim de var arkası kız oldu dogdugunda onlara da demislerdi arkası erkek diye su an 25 yaşında hala var 🙂
hndathn hmh hıc inanmam. Ilkım oğlan 2.kız.oglumunda burun kökünde damar var oğlumda cırkınlık dıvası bırseyken kızımda ay gıbı parlaktım oğlan da varıl gıbı genısken kızımda karnım futbol topu yutmuş gibiydi. Yanı bakılan ve söylenen herseyın tersını yasadım diyebilırım 2.hamılelıgımde.hersey erkek çocuğuna delâlet ederken ben kız doğurdum 🤷♀️