Zeynepmesut Arkadaşlar bebeğinizi gaz sancısından kıvrandığında neler yapıyorsunuz oğlum 2 aylık3 gündür kıvranıyor sancıdan
edagurel Zeynepmesut nurse harveysin şurubundan kullanıyorum bende o rahatlattı benim oğlumu samp simplex kullandım hiç birşeye yaramadı
Duruu Zeynepmesut tuvaleteni yapabiliyor mu ? Yapamıyorsa zeytinyağı ver bi çay kaşığı yapabiliyorsa da kimyon rahatlatır gaz ilaçlarına çok yüklenme cnm
Senammm Zeynepmesut kendın gaz ıcın karısım ıcıyorum oyle gaz sancısı olunca da yuz ustu cevırıyom yapıyo
gzdhmz Doktor 2 damla verdi biaogia ve sap simplex fakat hiç biri rahatlatmadı 2 aydır her akşam kesintisiz 5 saat ağlıyodu, 2 akşam önce kimyonlu çay yaptım sadece 2 çay kaşığı verdim 2 akşamdır gazını cıkartıp gülücükler saçıyo etrafa
Alaradurucicekli Benimde bebeğim 2 aylık kimyon tohumu demleyip veriyorum rahatlatiyor doktor da zinco verdi arada ondanda veriyorum
edagurel Zeynepmesut doktor tavsiyesi ama reçeteyle satılan birşey değil kendiniz de eczaneden Alabilirsibiz aöa doktora danışmakta fayda var tabi
gzdhmz Zeynepmesut Yarım çay bardağı suyu kaynatıp yarım cay kaşığı toz kimyonu içine atıyorum bir taşımlık kaynatıp tülbentle süzüyorum
Zeynepmesut Duruu tuvaletini yapıyor onda sıkıntı yok ama sürekli gaz çıkartmak istiyor bio gaia ve nurse harveys veriyorum aralıklı olarak ama fayda etmiyor
Annemmm Zeynepmesut aynen bizde öyleyiz ağızdan çıkarıyo gazını kakasınıi da yapıyo Ama allttan çıkarmadıkça sancılanıyo. 2 gündür de alttan çıkaramadığı için ne gecemiz kaldı ne gündüzümüz mahvolduk resmen
Duruu Zeynepmesut çok zorlandığım durumda agulin kullanıyorum gazını cook rahat çıkartıyor sadece agulin ya da kimyon veriyom agulin i deneyebilirsin