babymamma Kızlar molfix külot bez bulabilen var mı kaldırdılar mı anlamadım hiç bir yerde yok online dahil var mı bulabilen 6 no külot bez haber versin allah aşkına sinir oldum
Feyzosumunannesi babymamma Link paylaşımı yasak olduğu için ufak bir değişiklik yaptım annemiz,cok sorry ❤️
betul97_ babymamma Hepsiburada da Metic diye bir satıcı da var baktım şimdi ama pahalı mıdır bilmiyorum.
babymamma betul97_ tanesi 13 e geliyor primadan da pahalı ama bulamazsam onu alıcam artık mecbur karaborsaya falan düştü herhangi 13 lira ne 🙄 teşekkür ederim çok sağol 🫶🏻
MnkKrtl babymamma trendyolda var ama 6numarası varmı bilmiyorum geçen gün şok markette vardı 6numara. Bide şu molfix yani bi bez çıkarmış aldım ama okadar kötü ki hiç tavsiye etmem çocuk bi kere çiş yapıyor bezin içindeki zar gbi şey kalkıyor toplanıyo yortılıyo falan
Deletedmom_216 babymamma ben özpaş marketten aldim 5 bularaydi sanirim ama cirtli olarak 6 kullaniuoduk oglumda bilerek buyuk kullaniyodum rahat etsin diye. Bende sari olani cok begeniyorum o da yok hic bi yerde. Uretim mi yok ki anlamadim ki
babymamma MnkKrtl zaten hangi marka premium çıkarsa eskisinden daha beter oluyor sleepyde premiuma geçti diye molfixe geçmiştim o da batırdı desene