defnes32 İki gündür bebeğim mama içerken ağız burun kusuyor çok endişe ediyorum biberonu yoğun akışlı cc olarakta çok geliyor sanırım ondan olabilir mi ağızdan burundan kusma yaşayan Yenidoğan oldu mı bebeğim 10 günlük
defnes32 Goktugmom_ bana ılık geliyor benimle onun şeyi aynı olmaz ki herhalde bu sıcaklık değerinden dolayı oluyor
KendiEvimdeDeplasmandayim defnes32 benim kızım ilk 3ay hep kustu. Genelde ağızdan çıkarırdı arada burnundan da gelirdi. Muhtemelen reflüsü vardı. Sizinki sonradan olmuş ama bilemedim. Biberondan olabilir içirince hemen kaldırma demişti doktorum gazına dikkat edersiniz. Doktorunuza da sorun sonradan oluşmuş bi durum vardır belki
defnes32 KendiEvimdeDeplasmandayim ben be yaptım bebeğim yoğun bakımda kaldı biberon istediler ama hiç çelemiyordu biberonu bi kere bir saat emdi biberonu bir ml azalmadı biberonun ucunu bir iki deldim çok geliyor şimdide onun mu etkisi var acaba bir sürü geliyor ağzına oda hızlı içiyor
sadbut KendiEvimdeDeplasmandayim nasıldı acaba kusması kızım 1 aylık uyurken yutkunuyor gibi geliyor normalde kusması yoktu son 1 haftadır yandan sıyrılma gibi aşırı değil ama gaz cıkarınca yada beslenmeden sonra agzında kalan mama geri gelmiş gibi oluyor ama beslenmeden 30 dk sonrada olabiliyor bu sekilde miydi acaba sizinde neyapıcagımı bilemedim uyurken hic kusmadı ama kusucak diye gözümü kırpamıyorum
sadbut KendiEvimdeDeplasmandayim nasıldı acaba kusması kızım 1 aylık uyurken yutkunuyor gibi geliyor normalde kusması yoktu son 1 haftadır yandan sıyrılma gibi aşırı değil ama gaz cıkarınca yada beslenmeden sonra agzında kalan mama geri gelmiş gibi oluyor ama beslenmeden 30 dk sonrada olabiliyor bu sekilde miydi acaba sizinde neyapıcagımı bilemedim uyurken hic kusmadı ama kusucak diye gözümü kırpamıyorum
ElisaMom_ defnes32 reflü olabilir mi,kızım yeni doğan döneminde çok kusardi ağız burun hatta fışkırtır derece doktor reflü başlangıcı demişti siz yine bı sağlık ocağına veya kendi doktoruna sorun
defnes32 ElisaMom_ vallahi bilmiyorum da çarşamba randevusu var genel muayeneye gideceğim ama bunuda sorcam