240519 Kızlar oğlum da arada idrarında köpüklenme oluyo çok az ama sonra hemen geçiyor 15 gün önce idrar tahlili vermiştik bir şey çıkmamıştı bu neden olur internette çok kötü şeyler yazıyor
JuliJuli06 240519 protein kacagi diye biliyorum idrarda kopurmeyi. Uzun sure oluyorsa tekrar bi doktora goturmekte fayda var
Sekerpare_ 240519 Hamile iken preaklamsi geçirdim protein kaçağım tavan yapmış normal idrar tahlilinde çıkmadı ama 24 saatlik de çok yüksekti hemen ameliyata alındım
240519 Sekerpare_ çok geçmiş olsun şu an çok korktum ben en iyisi bir daha baktırayım sizde köpürme nasıldı peki
papatyakokulum_ 240519 geçmiş olsun bılgım yok. kızımdada kopuklenme oluyor sankı dün çocuk doktoru gördü. idrarının fotoğrafını çekmiştim bısey yok dedı. ama sız yazınca kafama takıldı nasıl bırsey kopuklenme
240519 papatyakokulum_ yani böyle klozetin bir kısmında küçük küçük köpükler böyle beyaz her zaman değil arada
papatyakokulum_ 240519 bızdede var. ben internetten baktım internettekıler baya kahve köpüğü gıbı falan.
240519 papatyakokulum_ evet onlar çok fazla bizim ki öyle değil çok küçük ve bi tarafında oluyo ama mesela şimdi baktım olmadı arada oluyor