Pamukprenses_12 Benim fav kankam @princessmom_ @Pirasalipuding @forumgurmesi @Meri-Mel @Barbie @gizememre @hunilimomy @NeclaLeylaCeydaOhnealaneala @Deletedmom_216 @LadyGaddar @LezizeNine ♥️♥️
Temizlikperisi Pamukprenses_12 @uykusuzanne__ @canan6668 @princessmom_ @Dedektifgadget @LadyGaddar @binnur37 @sek_kahve @alinmom çok var ama gözüm arar bunları görmesem bebetolarım❤️❤️
hepoyleolurzaten___ Feyzosumunannesi böyle genelleme yapmadan yazmanız çok hoşuma gitti 🩷 eski kullanıcılıar sürekli bu şekilde post açıyorlar bana hiç doğru gelmiyor yeni kullanmaya başlayan yada sürekli yorum yapmayan tanınmayan kullanıcıları ötekileştirmeleri
gizememre Pamukprenses_12 o zaman ben de başlayayım tabi ki en başta post sahibi ve ; @Feyzosumunannesi @simseklivekalpli @denizalismom @dayes @hunilimomy @nnoktaa @Gokturkmom @Gizmokzilla @Rabiiul @momas @Elfgrn @[silindi] @deleted20517 @saripapatyam_ @binnur37 @starwomen @Nazliezgi @Tubanurrr @tgcyi @KendiEvimdeDeplasmandayim @[silindi] @MutluPrensesAnnesi @uykusuzanne__ @milletsanakanalizemiolacak @barbiee_ @perla_ @Meri-Mel Ay aslında foruma girince aradığım daha o kadar çok kişi var ki hem etiket yapamıyorum hem kullanıcı isimlerini unuttum 🙈 unuttuklarım beni affetsin tüm annelerimizi çok seviyorum 🥰
alinmom Forum da sevdiğim eğlenebildiğim bir kaç tane güzelmi güzel anne var iyiki yollarımız kesişmiş 💜