aysegul222 6 aylık bebeğim ek gıdaya başladı ama kabız olmaması için ne yapmalıyım ve galiba kabız oldu öneriniz nedir nasıl geçer kizlar
organikirmik aysegul222 ne yerse yesin isterse 1 çay kaşığı yesin zeytinyağı koyun. Yeni başladıysanız başka yapacak bi şey yok. Tadımlar ilerledikçe kayısı, hindistan cevizi yağı, erik gibi şeyler iyi geliyor
Feyzosumunannesi aysegul222 Yedigi herseye zeytinyağı koyun ve günde 1 tatlı kaşığı zeytinyağı yağı icirin.
Valide-Ayse-Hafsa-Sultan aysegul222 zeytinyağı diyorlar ama bizde de var kabızlık yapsa da rahatlasa diyorum hep
aysegul222 Feyzosumunannesi birde galiba akşam üzeri bal kabağı püresini fazla yedi biraz bebeğim gece sürekli uyandı o yüzden mi sizce
Feyzosumunannesi aysegul222 Sindirememiş olabilir diyeceğim de bal kabağı da normal yani öyle sindirilemeyecek birsey değil ama 6 aylık cok küçük daha. İstese bile cok vermeyin
Pamukhanim_ aysegul222 ben iki güne 1 yulaf kayısı hurma karışımı yapıyorum kabız olmasını engelliyor ama tabi tadimlar bit8nce