MamaUygarVibes Merhaba kızlar, oglumla severek baktığımız bazı kitapları sizlerede onermek istedim🌸 Sizinde önerileriniz varsa yazabilirsiniz✨
suhedaaaaa MamaUygarVibes Hepsi çok güzel 😻 Avucundaki öpücük 🐨 Uğur böceği sevecen ile salyangoz tomurcuk 🐞 🐌 National Geographic çok tatlı pandalar 🐼
KendiEvimdeDeplasmandayim MamaUygarVibes suhedaaaaa Merhaba. 6buçuk aylık kızım için hangi kitapları önerirsiniz?
MamaUygarVibes Tubanurrr sen genelde hangi yayınevlerini tercih ediyorsun, Amerika’da çok sevilen yayınları merak ettim :)
Tubanurrr MamaUygarVibes scholastic usborne Macmillan harpercollins var canım genelde Amazon’da oluyor Türkiye Amazon dada vardır muhtemelen kitapları Türkiye den yapıp kredi turkiyisbankasi sincap kitap falan onlar dan sipariş veriyorum arada
MamaUygarVibes Kuzum kalın karton kitaplar ve bol görselliler tam sizin aya uygun. Bir de ben sesli kitap çok almıştım, dokun hissetler ve kapakçıkli kitapları kullanmıştım bir yaşa yakın 🌸 @suhedaaaaa
suhedaaaaa MamaUygarVibes Teşekkür ederimmmm 💖🥰 Ben bu aya kadar hep okudum sadece dinlemeye alıştırdım, biraz daha onu da dahil edeceğim kitaplar arayışındaydım 🫶