Kızlar kusura bakmayın buraya biraz öfke kusucam öfke paylaması sinir kirizi herşeyi aynı anda yaşıyorum artık tükendim ya aklımı oynatıcam ya kendimi öldürücem bunalıma giricem artık ya ama yaaaa ne zaman değişicek şu çocuğun huyları ne zaman azıcık olsa nefes alıp kendi kendi halima kalıcam çok azıcık bir boşluğum olsun çok yoruldummmmmmm kızım 8 aylık ne uyku biliyo ne kendi halinde oynamak biliyo bütün gün ağla ağla kucağımda durmak istiyo hep yanımda da değil hep kucağımda dursun istiyo uyku uyumamaya direniyor saatlerce abartısız bazen 5 saat uyusun diye uğraştıktan sonra gözleri kıpkırmızı olup artık baygınlık geçirecek hale gelince uyuyo ben saatlerce uyusun diye şekilde şekile giriyorum yapmadığım şey kalmıyor tam uyutuyorum iki dk sonra yine uyanıyor ya kucağımda ya memede durmak istiyo ağlıyorum sürekli sinirli bir anne olmak istemiyorum ama iyice agresif birine dönüştüm işim gücüm bar kendi karnımı doyurmam lazım onun için yemek yapmam lazım ama yok malzemeleri çıkartıyorum tezgahın üstünde saatlerce beni bekliyor tam başlıcam çocuk ağla ağla kriz geçiriyo resmen tezgahtakiler kendinden geçiyo ne ben yemek yapabiliyorum ne karnımı doyurabiliyorum ne uyku aklımı oynatmama tamam kaldı napıcam ben yaaaa ne zaman değişir huyları ne zamannnnnnnnn