Tombikdonerartikcokpahali Bir de renk gri veya siyaha yakın olsa nasıl olur asla bej ve krem beyaz rekleri almak istemiyorum . 8 senelik koltuklarım 6 defa tasindigimiz için mahvoldu idare ederdim ama maalesef 2 gün önce üçlü koltugumun orta yayı çıktı. Ben karar veremedim böyle koltuklar kullanışlı mi bir de uyguna satan bir yer varsa bana tavsiye eder misiniz
Tombikdonerartikcokpahali dilfat bende ortada ki de güzel de hem de uygundu biraz diğerlerine göre ama daha uyguna böyle modeller bulabilirsek daha güzel olur
simseklivekalpli Tombikdonerartikcokpahali oturacak yerinin çok olması önemli benim için, yoksa yastığından sırt yerinden bize yer kalmıyor
Tombikdonerartikcokpahali bebiskoveannesi bunu alacağım gibi durumum yok ama bu modellerde daha uyguna tek tük yerlerde var bir de kumaş ve renk tercihi yanıtlamak isterseniz eğer nasıl olmalı sizce
bebiskoveannesi Tombikdonerartikcokpahali renk tercihi tabi sizin kararınız. Ben olsam açık renk tercih ederim. Ama kumaş olarak leke tutmayan kumaş olmalı çocuklu evler için