Semcelikk Arkadaşlar 44 günlük bebeğim emdikten sonra 2 3 defa öksürüyor, ilk başlarda kusuyordu şimdi midesini bulandırıyor kusmuyor ama öksürüyor. Daha önce başına gelen var mı?
Efemm Semcelikk benım bebemde 40 günlük oda bir iki öksürüyor du şimdi hastayız 2 haftadır grip bogazlar fena balgam
Betulkok Semcelikk muhtemelen üşütmüştür. Fizyolojik suyunuz varmı? Varsa kullanın çok işe yarıyor. Aynısı bana oldu doktor sadece burun damlası fizyolojik su vermişti, el kadar bebeğe ilaç veremem demişti:)
Hilalrky Semcelikk benim kizimda oyleydinyani surekli bi oksuruk ara ara bqzen gicik gibi bazen geniz akintisi oksurugilu gibi 4. 5 ayliknsuan hala oyle ocuk doktoru kbb bisey yok hafif geniz akintisi dediler ama alerji tetikletlyebilir dediler Gittim dun kusmasida vardi cunku reflu kaynakli kusmalar dedi Eger gece surekli oksuruyosa alerjidir ama yinede cilt testi yapalım dedi egwe sisde de bu durum gecmez uzun surerse bi goturursunuz
Efemm Semcelikk serum fizyolojik ile ben burnunu falan temizliyorum yeşilimsi sümük cıkıyor yavrumdan ama benım de öyle öksürükle başladı gün de bir defa 2 defa öksürerek insallah bişeyi yoktur
Efemm Gksuu sorduk yok bişeyi sadece ewe gelenlerden kaptı şifayı balgamı da artık azaldı burunda ki tıkanıklıklarda 2 haftadır cekiyoruz yani
Semcelikk Betulkok evet var 2 gündür kullanıyorum ama bugün daha kotu oldu umarım en kısa zamanda iyileşir. Bu arada bilgi icin teşekkürler
Semcelikk Hilalrky bizde dün doktora götürdük vücudunu dinledi herhangi bir şey görmedi çok şükür fakat bugun dünden fazla öksürüyor. Bize de reflu başlangıcı olabilir dedi. Reflu demek ki öksürükte yapiyor
Hilalrky Semcelikk aynen mide eksimesi bogazda gicik yapiyor nekadarki bunyeleri iste kuzularim bize rennie surup yazdi gunde 3 defa beslenme sonrası verirsin dedi