metn 3 buçuk yaşındaki kızım gece altını ıslatıyor uykusuna daldıktan sonra tuvaletede götürüryorum yaşayanlar var mı ? Nasıl ne zaman geçer doktora götürmelimiyim
EgemenAtam metn Üşüyor olabilir mi?Valla şimdiki doktorlar çıplak yatırın felan diyor ama çok sıcak olsa bile sabaha karşı ben bile hafif üşüyorum
hamcokelek33 metn bizzat kendim 13 yaşıma kadar altıma kaçırdım neredeyse her gece. Annem babamın götürmediği doktor pedagog kalmamıştı. En son ırsi olduğuna karar verdiler🥹
simseklivekalpli metn gece yatmadan tuvalete götürün bide gece götürün ben de yaptım ara ara küçüktüm hatırlıyorum tuvalet rüyası görüyordum o rüya çok sıkıntı 😂😂
metn EgemenAtam Sabah karşı yapsa sadece olabilir evet ama gecede yapıyor yanı yattıktan yarım saat 40 dk sonra kaldırmasam tuvalete sltını ıslatmıs oluyor
hamcokelek33 metn evet yatmadan önce sıcı ve sulu şeyler yedirip içirmeyin. Bide yatmadan mutlaka çişini yaptırın. Ebebekte yatak koruyucular var onlardan edinin birkaç tane mutlaka. İçinize sinmezse bi ürolojiye gösterin
metn hamcokelek33 Yatmaya yakın gelen su perilerimiz var biraz daha bir gözlemleyip götürürüm heralde