asilsmom_ pnr19 Taze fasulye pilav, tatli patates, etli patates yemeği, barbunya, Yumurta sarısı, mozarella peyniri, sari biber dolması. Nohut, yeşil.mercimek çorbası, Brokoli çorbası
kuzeymom28 pnr19 burada bekleyeyim bende. 8 ay 13 günlük oğlum yutmaz diye pilav köfte tarzı bişi vermedim henüz
pnr19 asilsmom_ ben şuana kadar hep püre halinde verdim her şeyi o yüzden de biraz yutamaz korkusu ile et gibi ürünleri daha vermedim
umaytoom asilsmom_ ya masallah nasıl yediriyorsunuz bunun bir püf noktası var mı benim kızım 8 .ayina girdiğinden beri hiç ek gıda yemek istemiyor
pnr19 umaytoom yani bir püf noktası yok bebekle alakalı biraz bence çünkü benim oğluşumun maşallah ı var iştahı yerinde
morbulutlu Avokado Omlet çeşitleri Pankek çeşitleri Lor Sebzeli kuskus Kıymalı çorbalar (kuzu kıyma) Hurma püresi Mevsim meyveleri Semiz otu yemeği Ispanak Kabak,havuç,tatlı patates vs. Yoğurt çorbası İnstgram da fulyaserbestt isimli kullanıcıdan çok güzel örnek tabaklar bulabilirsiniz 💜
pnr19 morbulutlu ben de daha çok püre ve meyveli yoğurt, çorba şeklinde ilerledik. Meyveli yoğurt yapıyorum herhangi bir meyveden yoğurdu sade yemediği için içine bir çay kaşığı dut pekmezi koyuyorum. Yumurta sarısı veriyorum bazen sade veriyorum bazen de balkabağı nı buharda pişirip ikisini bir ezip içinede biraz peynir koyup veriyorum çorba nadiren çünkü bebeğim çorba içmeyi pek sevmiyor