nadidelifora selinkumsal10 pipete suyu çekip parmağınızla ortadan sıkıstırın.bastırdiginiz yerle ağzına gelecek yer arasında kalsın içecek. Bebeğin ağzına götürünce parmağı çekip ağzına su akmasini sağlayın. Yani ordan bjsey geldiğini anlasın. Verin eline izleyin 🙃
dnzzynpmom selinkumsal10 pipeti kendin içine çek akmasın diye bir ucunu kapat diğer ucunu onun ağzına koy ve yavaş yavaş akıt ağzına benim kızım o şekilde öğrendi
nilikonunannesii selinkumsal10 benim eşim öğretmiş nasıl öğrettin bir anda diye sordum ağzına koydum kendi çekmeye başladı ben bir şey yapmadım dedi çok şasırmıştım 😅
papatyam-34 selinkumsal10 Direk eline verin kendileri keşfediyor ben öyle yapmıştım biberon gibi direk emmeye başlıyor bir kere çekip su gelince zaten alışıyorlar ☺️
atarepla Karşısında sen içine çekerek gösterince almadı mı? Ben oğlum 8 aylıktı karşısına geçip abartılı mimiklerle anlatmıştım. Biraz biberondan emdikten sonra hemen pipet verip emmeye devam etmesini de sağlayabilirsin böyle yapan da gördüm.