Havvaylmz Kizlar 2 ay 10 gunluk bebegim var safra kesemde tas var hastanede yattim mecbur mamaya basladik SMA kullaniyorum kakasi kati hangi mama daha iyi gelir hip almayi dusunuyorum ama
Ali23asaf Havvaylmz çok geçmiş olsun bende taş var safra da sürekli bir tetkik yapılıyor en son ultrason istedi doktor bakalım ne karar vericek ama ve hipp ikisede iyi ama benim oğluma yaramadı biz şimdi Bebelac Gold kullanıyoruz rabbim size tez zamanda şifa versin inşallah
Etmeninannesi Havvaylmz sma maalesef kakayı hem katı hem yeşil yapıyor ben 5 aydır hipp kullanıyorum combiotic olanını tavsiye ederim hem gaz problemi de olmuyor
Banu_alper Havvaylmz oncelikle cok gecmis olsun 5 aydir hipp combiotic kullaniyoruz hafif bir mama sindirimi kolay kabiz yapmadi da her bebege ayni olmuyor denemek lazim iyi olur insallah
Tugcegoktas Etmeninannesi evet aynen bende 4 aydır kullanıyorum cok memnunım gpzun kapalı al ve kullan canım
Aslikose16 Bende hipp kullandım kabızlıga iyi geliyor ama kilo aldırmadı bizde şimdi aptamil prosyneo kullanıyoruz çok memnunum🙏🏻
Eseren Havvaylmz ben dogdundsn beri nerdeyse sma kullandim hic kabiz yapmadi taki ek gidaya baslayana kadar benim kullandigim mama sma optipro 1di 0 6 ay arasina bunu almistim demek ki her bebege yaramiyor mama sonrasi su vermen gerekio su veriomusun
Merve_dilay Kesinlikle hipp probiyotik canım. Sma kullandık ağlayarak yapardı kakasını ama hippe geçtik sorun kalmadı
Merve_dilay Havvaylmz kilo alımında bir sıkıntı yok çok şükür ama bu kadar kiloya takılmayın doyuyor ve yeterli kaka yapıyorsa sorun yok demektir sağlıklı olsunlar yeter kilo çok mühim değil bence