barbiee_ gizememre günaydın gizoşummmm. bol eksilerin olsun. bende 64de takılı kaldım eylülde tatile gideceğiz 58 olmam lazım olamıyorum yarabbimmmm
gizememre barbiee_ aşkom biz niye böyle olduk ya takılınca takılıyor işte böyle olunca pes ediyorum ben de 🥹
ciray gizememre eşimle iddiaya girdik, 2 ay içinde kim 10 kilo verirse diğeri ona 10 bin tl verecek diye. Motivasyon için aşırı işe yarıyor fakat sanırım ben kaybedeceğim, eşim daha çok hırs yaptı. O 4 kilo verdi, ben 2 ama istikrarlı olan kazanır 🫠
gizememre ciray hahdhhs eşim benimle böyle bir iddiaya girmez çünkü verecek 10 kilosu yok pis zayif 😂
somurtkansirin gizememre yaa bu hafta bende başlamak istiyorum aslında elif’in diyet postlarını görünce bir motive oldum gibi oldu ama hala kendimi ikna edemedim -8 gitmesi lazım benden ödem atmam lazım oooooo 😂
Nazliezgi gizememre ay cnm sıkma canını göreceksin göreceksin ben inanıyorum sana sabret ve iradeni koru ben öyle yapıyorum şuan yataklık hastayım ama devam ediyorum bırakamam bırakırsam geri alırım
somurtkansirin gizememre çok değil evet ama doğumdan sonra vücut tipim değişti resmen hiç bir şeyi yakıştıramıyorum kendime kötü hissediyorum böyle 😂