gizememre Bahçelievler Medipolde Necla Ülker’de doğumumu yaptım güzel bir tecrübeydi 🥰 siz hangi hastane ve doktorda doğum yaptınız hamile annelerimize veya bebek düşünen annelerimize fikir olur 🥰
umaytoom gizememre Samsun büyük Anadolu hastanesi Sefa erdem Özhan ama şimdi medicalparkta görev yapıyor
eemmyyy gizememre Amasya özel kolmed hastanesi, doktorum Saniye Gezegen aşşırı tatlı bi bayan aşırııı🥰🥰
balkizanesi Feyzosumunannesi merhaba fiyat nedir acaba sezeryan için geçenlerde bir arkadaşta önerdi o doktoru
gozz1 gizememre 32. Haftama kadar Çanakkalede Op. Dr. Şule Ünsal muayenehanesine gittim çok memnun kaldım. Doğumumu Amerika’da yaptım ama Türkiye’de yapsaydım Şule Hanımda yapardım doğumumu 👏🏼
tgcyi gizememre Pendik Medipolde dogum yaptim doktorum Aytakin Muhammadaliyeva cok memnundum kendisinden yine dogum yapsam yine onu tercih ederim😊
ikibaloglanannesi gizememre Murat Epözdemir Berk Güzelbakan Spinal Sezeryan ikiside. İkiside aynı hastane. Darıca Farabi Eğitim Araştırma Hastanesi. İki doktorum da mükemmel insanlar çok memnun kaldım🤎
muhabet gizememre Antalya Medstar Topçular Hastanesinde doğum yaptım. Doktorum Nilsem Eralsan. İlk baştan beri aynı doktora gittim çok tatlı ve rahat bir doktor ben çok memnun kaldım
karagozk muhabet benimde aynı yer aynı doktor çok memnun kaldım ekip çok ilgiliydi Antalya medstar topçular hastanesi Nilsem Eraslan 🌺
aslhnkrts gizememre Aydın adü hastanesi , doktorlarım iki asistan bi hocaydı Dr Ege Altındişli Dr Tahsin Okul Ve Ögr üyesi Dr Öznur Öner Ben çok memnun kLdım harika bi ekipti 💕
nrmnnn aslhnkrts öznur hıcam cnm bnm mğkemmel bi doktor uşaktan gitti aydına gerçekten çok tatlı ilgili ve bilgili hala yazışırırz instegramda falan
aybeny gizememre yalova atakent hastanesi sedat tekeli, tek geçerim 🙏🏻 spinal anestezi ile sorunsuz sezeryan doğum yaptım
456PlayerEsra gizememre canım doktorum adının geçtiği her yerde çiçek açsın, kuş uçsun, bahar koksun seni çok seviyorum iyiki seninle yollarım kesişmiş 💕🥰 Pendik Medipol AYTAKIN MUHAMMADİLİVEYA 💕
Sunismyson 456PlayerEsra Sarılık olduğunda Marmara Eğitim Araştırma’dan bizi ambulansla oraya sevk ettiler ve o YDYB ünitesini ve ilgiyi görünce dedim ki keşke burda doğum yapsaydım🥲
Sunismyson gizememre İstanbul Eski adı Nene Hatun şimdiki adı Pendik Yüzyıl Hastanesi Doktorum Op. Dr. Esra GÜNAY’dı. Şimdiki aklım olsa Pendik Medipol’de doğum yapardım🥲
456PlayerEsra Sunismyson sen bide doktoru gör inan tekrar doğum yapası geliyor insanın onunda bebeği oldu ama buraya girmiyor sanırım burda hesabı yok