edamirasoker 6 aylık 8/9 araı yediriyorum irmik muz bebek bsk vs sabaha kadar ağzına biberon sürdürmüyor 3 saaate ben kalkıp deniyorum diliyle ittiriyor ne yapmalıyım sabah ⅞ e kadar hiç Bişey yemek istemiyor sabah beslenmek istiyor uyanınca?? 6 ay 17 gnlk
mamabear_ edamirasoker niye ısrarla beslemek istiyorsunuz? Bırakın uyusun çocuk. Gece yatmadan irmikle besleyip şişirirseniz zaten midesi dolar
Tugba_2610 edamirasoker bence gece irmik verip şekerini yükselterek uyumak zararlı yani niye öyle bişey yapıyorsunuz ayrıca zaten yüklemişsiniz mideye tok tutması için sonrada neden süt içmiyo diye şikayet ediyorsunuz :/ anlayamadım. Çay bardagı kadar midesi var zaten niye zorluyorsunuz ?
CilekliKedy edamirasoker uyanmadığı istemediği sürece beslemeye gerek yok diye biliyorum benim bebeğim de en geç 9 da uyur sabah 4-5 te kadar özellikle uyandırıp beslemedim hiç 3 ay 20 günlük
gizememre edamirasoker irmik muz bebe bisk. Bunlar zaten şok ağır şeyler 6 aylık bir bebek için gece beslenmemek istemesi çok normal akşamları daha hafif şeyler yedirin bence
Hry-ayhn26 Bebek zaten tok iken biseyler istemez irmik ve bebe bisküvisi de doyurucu oldu kadar şekerli