birmelekannesii1 Merhaba arkadaşlar bir teklif aldım bugün iki çocuğum var bakmakta zorlanmam ama sizce 8-5 ayın 20 günü 10 bin nasıl ?
birmelekannesii1 minnakkofte bencede öyle üstelik sonuçta bezli çocuk yedirip içirmesi her şeyi bende olacak
Rez birmelekannesii1 geçen yıl 16 bine gelen bu yıl eylülde gelirsem asgari ücret isterim demiş, sabah 7:30 akşam 4 haftasonu yok , eve gidip geliyor
beyazzkuguu birmelekannesii1 bende kızıma bakıcı arıyorum hangi ildesiniz ben araştırdım ankara da 22 bin dediler günlük 1000 tl istediler. Bir başkasıyla daha konuştum o da 8 bin dedi ama miktar çok azdı güvenemedim bulunduğunuz ile göre de değişir
Kuzularinanasi birmelekannesii1 kendi eviniz ise normal gibi.ama yemesini icmesini onlar mi karsilicak bu onemli
cikolataliekmek birmelekannesii1 oğluma sadece günde 2 saat birini araştırmistik iş dolayısıyla, 10 bin demişlerdi sizin ki az geldi biraz
Ogulluana birmelekannesii1 iki çocuğunuz zaten varken başka çocuğa nasıl bakacaksın öyle bir sorumluluk almam on bin için
umayin birmelekannesii1 şehıre göre degısıyor aslında adanada 15 bıne haftada 6 gün hasta bakıyorlar alt degıstırmekı falan ıstsnbumfs en az asgarı ücret mesela en az