bluemv 4.5 aylık kızım dünden beri çok mama içmiyor anne sütü almıyor beslenmediği için de az çiş yapıyor ama uyandığında gülüp oynuyor aynı durumu yaşayan var mı? Geçici diyin nolur
aysegulgltkn bluemv benimde kızım 4 aylık aynı durum arada oluyo içmek istemiyo sonra düzeliyo muhtemelen sıcaklardandır diye düşünüyorum dediğiniz gibi keyfi yerinde içmesede zorlamıyorum
cansubrkl bluemv hem atak haftasında olabilir hemde diş sancısı iştahsızlık yapabilir eğer başladıysa
bluemv simseklivekalpli valla benimde kafam çok karışık dün gece 7 saat mama içmeden uyudu ya korkudan uyandırmaya çalıştım zar zor uyandırdım
bluemv aysegulgltkn inşallah düzelir ya bazen dediğiniz gibi içiyor çok güzel bazen de ağzına aldığı gibi itiyo ağlıyo artık sinir falan kalmadı ya
bluemv blt653 doktora götüreyim diyorum eşim izin vermiyo kafamda sürekli bişeyler dönüyo resmen paranoyak oldum ya atak mı diyorum ama onu da bilmiyorum
blt653 bluemv Herkes atak dönemi diyor ama ne yapacaz bilmiyorum geçecek inşallah olmazsa doktor a bı götürün
blt653 bluemv benim bebeğim erkek Anne sütü ve mama vermeme rağmen bez sayısı ve doluluğu düştü ne yapacagimi bilemiyorum
elisatay adenlina_56 benim 5 aylik 2.aydan beri bu sorunu yaşıyorum artık zorla vermekten cocuk da istemiyor 3 saat bekliyorum acikmasi icin zorla iciyor hala
cikolatahurma bluemv atak döneminde meme mama reddi olabiliyor benim oğlum memeyi bırakmıştı sağıp veriyordum sonrasında düzelmişti