guldenurcinar Miniklerinannesi değişiyor 1 haftada gelende oldu 1 aya yakın gelende ürünün tedarik edilme durumuna göre değişiyor.
Tubanurrr Miniklerinannesi soyle benim arkadaşlarım ama gelen ürünlerin kalitesi gerçekten kötü ise yarar bir şey almak istiyorsanız pek tavsiye etmem
AsyaMerve38 Miniklerinannesi 10 günde geldi bizim 2 gün önce. Gayette güzeldi ürünler, ben beklemiyordum hemen çok şaşırdım .
Miniklerinannesi guldenurcinar peki kaç günde geldiği ya da ne zaman geldiği sitede yazıyor mu ona göre alacağım çünkü
Miniklerinannesi Tubanurrr ya kızlarıma Çelik termos aldım tutma yeri yok su şişesi gibi düşünün ürünün kendi tutucusu satılıyor ama 500 tl bi silikon tutucuya o kadar vermek istemiyorum temudan alayım dedim bende
guldenurcinar Miniklerinannesi tahmini tarih veriyor mesela ben 12 temmuzda sipariş verdim teslimat 22 Temmuz-13 Ağustos diyo bu tarih arasında geliyor.
Tubanurrr Miniklerinannesi o tarz ürünler sıkıntı olmaz ama kıyafet falan aldı arkadaşLaron çocuklara çok kalitesiz di
cansmes Tubanurrr ben kızıma bir sürü kıyafet aldım çok kaliteli geldiler. Belki de marka marka değişiyordur.
Tubanurrr cansmes yani ben hiç alışveriş yapmadım ama pamuk oranı çök dusuk naylon kumaş geldi çok kalitesiz di hemen rengi soldu falan dediler belki markadan markaya fark eder