dilfat Ayak parmağımı kapıya çok sert vurdum ,görsel olarak atıcağım ,biraz korktum bu kadar morarması normalmi birde etrafı siyah oldu ,bebeğim var hastaneyede gidemedim hareket ettirmede sıkıntı yok ama
organikirmik dilfat ben de 2 gün önce vurdum kimliğimi kaybetmemiş olsam randevu almıştım hastaneden ama aradığımda kimliksiz işlem yapamayız dediler. Buz koydum ertesi gün morluk parmağın altına doğru yayıldı bugün azaldı yürümekte de zorluk çekmiyorum artık. Buz koyun morluk yayılmazsa gidin siz de geçmiş olsun
KendiEvimdeDeplasmandayim dilfat geçmiş olsun bende yaşamıştım bi kaç sene önce. Vurunca işe gidiyodum revire uğradım buz vermişti uygulamıştım başka da bir şey yapmadım. Sizde öyle yapabilirsiniz
Niyesordunbucevabi dilfat bu şekil de morarıp şişmişti ayak baş parmağım kırık çıktı gidip bi röntgen çektirin bence
urasbeybi dilfat aynı şekilde çarpmıştım böyle morluk vardı dayanamadım gittim çatlak vardı. Umarım sizde yoktur. Ama çatlak için bir şeyler yapmıyorlar, sabit tutmaya çalışın. Geçmiş olsun 🥲
beybitolat dilfat bende hamileyken koltuğun kenarına vurmuştum daha kötü kararmıştı kırıldı sandım ama bişey olmadı buz koyun