Derininannisi Merhaba anneler bebeğine arı mayanın kahvaltısını ya da gece mamasını veren var mı siz de doğru mu ara da gece mamasını veriyorum ama kahvaltısın dan da alsan Mı acaba
sulerl Derininannisi ben ikisini de kullandım ama benim oğluma hiç yaramadı kilo dahil aldırmadı ve kabız yaptı. Şuan aptamilin gece mamasını ve sütlü 7 tahıllı meyvelisini kullanıyorum memnun kaldım
Oznur Derininannisi kahvalti olanından aliyorum 2 3 gundur guzel yiyor onu diş çıkarıyor taneli yemiyor zaten pek kahvalti yapma kültürü de yok hic yememesinden iyidir.
Derininannisi Kaç aylık bebeğiniz ballı sütlü yazıyor ama benim bebeğim 9 aylık bal da sütte yasak puan
Singlemom Derininannisi kliktag diye bi uygulama var tavsiye ederim ürünlerin sağlık koşullarına uyup uymadığını gösteriyor.en kötü puanı vermişler arı mama ya.kendiniz yapın 10 dakikamı almıyo hem katkı maddesi vermezsiniz bebeğiniZe
Singlemom Derininannisi 1 tatlı kaşığı yulaf unu yoksa 1 buçuk tatlı kaşığı pirinç unu,1 tatlı kaşığı irmik,1 su bardağı su. 1 çay kaşığı pekmez,yarım muz yada elma armut rendesi.6 Aydan büyük bebekler için
Deletedmom133 Derininannisi asla ari mamanin uretiminde calistim sekerden ibaret sadece bence bebek biskuvisi yap kendin ver daha saglikli
Zeynepravza38 Benim kızım 5 aylık kaşık maması almalımıyım kızlar sütüm az olduğu için mamaylada besleniyor kızım