Tekbenimsucumguzelolmakdemi Kızlar dün 25 aylık oğlumu sütten kestim ve bugün hiç emzirmedim. Göğsüm şişti ve ağrıyor süt kendi kendine akıyor. Tahmini kaç günde göğsümden süt tamamen kesilir?
Lazziya23 Tekbenimsucumguzelolmakdemi benim 1 hafta sürdü çok şişerde tamamen boşaltmadan azıcık sağ bir de soğuk da iyi geliyor uygulayabilirsiniz 1 haftada bitmedi ama ağrılarım kesildi
maygirl Tekbenimsucumguzelolmakdemi Biraz sağım yapın ama tamamen yapmayın.Sizi cok rahatsiz ederse dostinex kullanabilirsiniz..Süt çekilsin diye.
Tekbenimsucumguzelolmakdemi Lazziya23 ay bir hafta gibi kısa bir sürede kesilmesi ne güzel umarım benimkide öyle olur. Tavsiyelerin için teşekkür ederim ☺️
Tekbenimsucumguzelolmakdemi maygirl riske almak istemiyorum ağrım çoğalmadan son raddeye kadar sağmak istemiyorum. Bir an önce sütüm kesilsin diye. Umarım doğru yapıyorumdur.
maygirl Tekbenimsucumguzelolmakdemi son raddeye kadar sağmak istemiyorum. Zaten doğru olan bu..Tamamen sağım yapmamak.
metooo Çok dolarsa elle biraz sağın mastit olmayasınız. Sanırım kişiye göre değişiyor ama bende 7-8 günde rahatladı, ilk gün ikisini de sağdım, ikinci gün tekini, 2 gün sonra diğerini sonra sağmaya gerek kalmadı, bir hafta olunca rahatlamıştım
simseklivekalpli Tekbenimsucumguzelolmakdemi rahatlatacak kadar sağım yapın ya da soğuk kompres uygulayın süt çekilsin, aylar sürer sütun tamamen bitmesi
Omeraslan Tekbenimsucumguzelolmakdemi Ben kademeli bırakınca göğüslerim de hiç ağrı olmadı. Bir ay içinde süt tamamen kesildi. Biraz sağım yapıp rahatlayın bence mastite dönmesin.