fairytaleofthestars Oğlum 3,5 yaşında ve çok terliyor. Ya balkonda yatırdım usul usul esiyordu çok olmasada . Yine terledi. Nasıl önlüyorsunuz var mı sizde de aynı dırumlar
ayfer77_ fairytaleofthestars Valla ben önleyemiyorum benim oğlum de 10 aylık özellikle kafası çok terliyor hergun duzenli yikamama ragmen islik oldu🤦🏻♀️
doruk14 fairytaleofthestars 8 aylıgız dogdugundan berı terlıyor ınce gıydırsemde zobınlada gezse terlıyor onleyemıyorum erkek cocuklarında genelde terleme daha cok oluyormuş çevremde de cok gordum o yuzden garıpsemedım gece falan cok terledıgını farkersem sırtına bez koyuyorum ustunu degıstırmeme ızın vermez uyanır gunduzde cok terlae ustunu degıstırıyorum tek çözüm bu
Snp57asel fairytaleofthestars benim kızimda 2 yaşında o da çok terliyor doğduğundan beri yaz kış aynı önlem alamiyom yanii
nanelilimonata fairytaleofthestars uyuduğunda beri 3.zıbını değiştirip geldim az önce. Aşırı terliyor evler çok sıcak. Camı açsak bir türlü açmasak bir türlü
vizviz8ari Benim oğlum da 3 yaşında olacak neredeyse doğduğu günden beri hep terliyor atletle soğuk havada uyutsam bile anında sırılsıklam oluyor oturduğu yerden terliyor valla