UmayUrazMoms kızlar oğlumun kulağı böyle 40 günlük kulak memesi kalkık ilk kez böyle bir şey görüyorum kepçe kulak bandı aldık ama sıcaklarda da kulaklarının arkası yara olur diye kullanmak istemiyorum birkez kullandık zor çıktı başına bu tarz bir şey gelen oldu mu ileride akran zorbalığına maruz kalmasını istemiyorum şimdiden önlemini almak istiyorum şapka bandaj durdurmuyor kafasında
merveaslanb UmayUrazMoms  Doğduğunda böyleydi
ZeydsMom UmayUrazMoms yenidogdugunda bir kulaginda vardi o da uyurken oluyordu dikkat ediyordum sonra herdefa uykusunda kulagini duzeltiyordum. 6 aya kadar gecti oyle duzeltb uyutmamla
merveaslanb Benim oğlum da öyle doğdu 14.5 aylık foto eklemeyi denedim ekleyemiyorum hala hafif kalkık ve bence böyle kalacak ama ilk doğduğunda ki kadar kalkık hiç değil.
UmayUrazMoms merveaslanb anasayfada ki üç çizgi olan yerden resim yükle yazıyor merak ettim nasıl olduğunu
Niyesordunbucevabi UmayUrazMoms ben geç kaldım düzelmesi için kulağa aparat takıyorlar öğrendiğimde oğlum 3 aylıktı sizin hala şansınız var iki aylık olana kadar takıyorlarmış ecowell diye bi araştırın
Niyesordunbucevabi UmayUrazMoms ben geç kaldım düzelmesi için kulağa aparat takıyorlar öğrendiğimde oğlum 3 aylıktı sizin hala şansınız var iki aylık olana kadar takıyorlarmış ecowell diye bi araştırın
merveaslanb UmayUrazMoms  Şu an bu şekilde
UmayUrazMoms merveaslanb bu yine kalkık değil iyi böyle olsa yine kulağında kalkıklık yok bizim ama memesş böylr işte
Kizarmisdondurma Niyesordunbucevabi Canım büyüdükçe ve üstüne yattıkça bu kada kalkıklığı iniyor , hatta yüzü büyüdükçe de böyle görünmüyor Bantla falan uğraşma işe yaramaz Anca kask gibi bir şey var ama ben yapmadım kıyamadım yani Çokta tatlı görünüyor:) @UmayUrazMoms
Niyesordunbucevabi Kizarmisdondurma 6 aylık oldu ama hala düzelmedş malesef pek sorun etmiyorum açıkçası oda onun nazarı olsun diyoruz bandana filan aldık etki etmiyor inşallah büyüdükçe düzelir 🙂