Gokturkmom brcandz ek gıdaya başlayınca normal demişti doktor ve çiş yerine ter ile de atıyordur yüksek ihtimalle terlemediği zaman çişli bezi düzeliyor benim oğlumun da 6.ayından beri aynı şekilde max 3-4bez oluyor çok dolu değil bezleri
sedefgl brcandz bnmde kızım 5 ay 11 günlük çiş miktarı da bez sayısı da eskiye nazaran azaldı. Ama çoçuk su gibi terliyor hatta sıcaktan uyuyamıyor yani . Yoksa emiyor mamada alıyor su da veriyorum. Endişeleniyorum da
sedefgl brcandz bnmde kızım 5 ay 11 günlük çiş miktarı da bez sayısı da eskiye nazaran azaldı. Ama çoçuk su gibi terliyor hatta sıcaktan uyuyamıyor yani . Yoksa emiyor mamada alıyor su da veriyorum. Endişeleniyorum da
Gokturkmom brcandz bol su da içse eksisi gibi dolu dolu değil bezlerimiz sıkıntı yoktur siz istediği kadar su içirin susuz kalmasın yavrucak🙃🙃🫠💙
brcandz basaksahinx instagram da bi doktor yaz aylarında normal ama 5 in altına düştüyse bez sayısı mutlaka uzman tarafından tetkik edilmesi gerekiyor diyor
Gokturkmom brcandz Bence yeterli ekstra emer de ek gıda da alır ama yine de dolu dolu değilse yapacak bişey yok içmek istediği kadar içsin suyu yine 🫠
12betul brcandz Bizde 6 aylığız durum aynı . Çünkü aşırı terliyor . Beslenmesi su içmesi artı emziriyorum . Gayet iyi ama bizim ki resmen su dökülmüş gibi terliyor
tonymontana brcandz bebisim bolca su ver ama tok karninayken ver suyu havalar cok sicak oldugu icin dusmus olabilir bez sayisi