pozimom Oğlum 15 aylik olduktan sonra tek uykuya düştü birden bire ben özel bisey yapmadım sabah 6 da kalkıyoruz öğlene doğru uyuyor 2 saat kadar sonra hep ayakta uykusu gelince aksam uyuyor sabaha kadar .. tek uykuya bu aylarda mı geçiliyor?
ebru3457 pozimom evet bu aylarda geçiliyor kızımda 1 hafta sonra 16 aylık olacak yavaş yavaş tek uykuya düşüyor bazen tek bazen 2 uyku yapıyor ama hala kalkış saatine göre değişiyor erken kalkarsa 2 biraz daha geç kalkarsa tek yapıyor ama uzun uyumuyor o yüzden aslında tamamen tek uykuya düşürsem belki düzelir mi diye düşünüyorum
adaatuna pozimom 13.ayda geçmiştik biz de şuan 21 aylık maks 1.5 saat uyutuyorum ki akşam 20:00de uyusun
tazeannnee49_ Benim 15 aylık olacak 2 bazen 3 uyku yapmak istiyor gece uyumuyor çıldırmak üzereyim bu gün 21:30 da uyumak istedi uyuttum şimdi ayaktayım saat 02:09 artık bıktım resmen çıldırıyorum bu çocuk ne gündüz uyuyor ne gece
tazeannnee49_ Revize tek uykuya düştü 2 gündür 9 da uyuyor sabah kadar ama her iki saatte bir uyanıyor mızırdanıyor mama veriyorum devam ediyor uyumaya inşallah bu huyuda geçer🤦🏻♀️