yavruaslanlar ilk defa aldım kızlar bacaklarıma Allahtan vurmadım temizdi ama iğrenç batıyor resmen Allahım ağdaya gidemedim uzak kuaförümde yok mecbur kaldım aman Allahım keske almasaydım bu batmayı nasıl cozerim evde sizce ?
betul97_ yavruaslanlar Ayy bende hiç sevmiyorum bacaklarıma filan yaparım da üst bacaklarıma ve genitalime yapınca hemen kabarıyorum ve deli gibi kaşınıyorum. Yapan nasıl yapıyor bilmiyorum ben kaşına kaşına bir hale giriyorum. Uzayınca hemen ağda ya da makine ile alıyorum
gurbetcimami yavruaslanlar bu jiletten jilete değişiyor benim şu an kullandığım jilet asla batık yapmıyor
yavruaslanlar betul97_ gidemedim bacım evimden kuaför 1.5 saat birde kız yokmus apzartesi gidicektim mecbur aldım
betul97_ yavruaslanlar Ben evde yapıyorum kuaförde bana çok ters oluyor. Her zaman da gidemiyorum bebekle de zor evde en iyisi
gurbetcimami yavruaslanlar bu modeli kullanıyorum biraz fiyatları yüksek ama bitanesi bile çok uzun gidiyor
yavruaslanlar simseklivekalpli ay inş cnm ya hemen uzamasa da gidip ağda sürdürsem o batıklık gider mi acaba
betul97_ yavruaslanlar Çam sakızı var yeşil o yakmıyor. Birde ben venüs jilet kullanıyorum onun kenarları sabunlu bunu kullan kesmiyor. Alt bacaklarıma, kollarıma filan kullanıyorum kesmiyor
alpmila yavruaslanlar keşke venüs jilet kullansaydınız ne batma ne cogalma hiç bir şey olmuyor cok bir jilet
yavruaslanlar alpmila cnm hiç kullanmadım ki eşimde vardı sıfır onu kullandım bilseydim kenarda tutardım insana lazım oluyormus onda öyle olmuyor mu Allahtan bacaklarıma vurmadımm zaten yarım bacak aldırıyordum ağdayla hep