ipekaydin Adetime 5 gün var perşembe günü kan verdim 10.6 çıktı bu sabah kan verdim 11 çıktı hamile miyim değil miyim geç döllenme olsa da böyle olur mu bebek yerleşince mi beta çıkar lütfen bilginiz varsa yazar mısınız
ebru3457 ipekaydin değerine göre var gibi ama değerin çok az çıkmış gibi de bence bi kaç gün daha bekle öyle tekrarla daha net belli olur
Miracinannesi_ ipekaydin testin markasi neydi bende bugün bebetime yaptım 5-10 dakika icinde önce silik çıktı sonra dağıldı negatif oldu en sonda çok silik şekilde kaldı test
Miracinannesi_ ipekaydin makinelerin hassasiyeti bir olmuyor yakın değer olduğu zaman doktorlar da bu şekilde yönlendiriyor
Miracinannesi_ ipekaydin öyleyse artış düşük görünüyor normalde iki katı ya da en az yüzde 60 kadar artması bekleniyor. Kimyasal gebelik olma ihtimali yüksek ama sen yine de umudunu kaybetme rabbim gönlünüze göre versin
basaksahinx ipekaydin 10.6 11 laboratuvar farkı eleman farkı vs değiştirebilir o ufak sapmalar fikir vermez. Adet 1 2 gün gecikince yapmak lazım 🥹❤️
ipekaydin basaksahinx teşekkür ederim mecbur beklicem artk sabr gerekiyor ama insan heyecanlanıyor tabi ki sabr seviyesi düşüyor 🥹