Gamze_cnky1 Biber dolması, lazanya, yoğurtlu tavuk tantuni, beyti kebap fırında , fellah köftesi, börek. Haftalık menü,yemek nasip olsun 🙏🏻 , fikir olsun. 🤛🏻Dolma ile başladım bugün , dökülün hanımlar 😛
uykusuzanne__ Gamze_cnky1 haftalık menü listesi yapmıyorum o gün canım ne yemek yapmak isterse onu yapıyorum Perşembe günün ki menüm dü Mercimek çorbası Hazır yufkadan börek Karpuz salata vardı Cuma günü Tavuk fırında Cacık Patlıcan 🍆 salatası vardı Cumartesi yani bugün Kıymalı makarna 🍝 Sucuklu Ispanak yemeği Karpuz 🍉 Yarında Allah büyük artık
Sogukbaklava Gamze_cnky1 hava o kadar sıcak ki hiç biri cazip gelmiyo. Sadece meyve yemek istiyorum 😂
Gamze_cnky1 mamylatte Hahah günlük düşününce daha çok zorlanıyorum valla, oturup yarım saat mesai harcayıp haftalık çıkarıyorum , bunalıyorum her gün düşününce 😀😀
Gamze_cnky1 uykusuzanne__ Bana da fikir olsun, ben de bazen günlük düşünüyorum ama bazı dönemler tıkanınca haftalık çıkarıyorum 😀 sucuklu ıspanak ilk defa duydum bu arada
mamylatte Gamze_cnky1 aslında iyi bir şey ama benim kocanın canı her gün herşeyi yemek istemez onyğzden anlık karar 😂😂
uykusuzanne__ Gamze_cnky1 ay bende öyle ama bazen canım çok çekti şeyler oluyor onu yapıyorum 😂🤣 Gamze_cnky1 sucuklu ıspanak ilk defa duydum bu arada Çok güzel oluyor tavsiye ederim kesinlikle 🤌🏼
Gamze_cnky1 uykusuzanne__ Sucukları pişirip, ıspanakla mı birleştircez kız üstüne yumurta vs öyle mi😀
uykusuzanne__ Gamze_cnky1 yok canım tencereye sıvı yağ alıp biraz sucukları alıyorum pişiriyorum birazda salça sonra ıspanakları koyorum öyle
mamylatte Gamze_cnky1 bir tandığım da şey yapıyor buzdolabında bir a4 kağıdında yemekler var menü şeklinde birsürü mesela kuru fasulye pilav cacık gibi alt alta kocaman bir liste Buzdolabının önüne geçiyorum bakıyorum bakıyorum evde olan malzemeler egöre keyfime göre seçip yapıyorum diyor Yeni bir yemek ya da menü olursa da ekliyor