aryabebek473_ Bebeğim 10 aylık asla Yumurta yediremiyorum her türlüsünü denedim olmuyor çeşit çeşit tsrif deniyorum boş sabah özellikle hiçbir şey yemiyor çok zayıf ayına göre mama vermeyi denedim biberon almadı ne yapcam ben şaştım artık
ecempeker aryabebek473_ diş cıkarıhor olabilir mi oda etkiler beğenmiyorsa sevmemiştir başka bişi deneyin
Sekerpare_ aryabebek473_ Bizimki de biberon istemiyor anne sütünü 7 aylık iken bıraktı ek gıda ile ilerliyorz akşam 8 de yer uyur sabaha kadar yemez asla
Ciok aryabebek473_ Az önce bu durum yüzünden ağladım resmen hiçbirşey yemiyor 10 aylık benim oğlum da umarım diş döneminde olduğundandır
ayfer77_ aryabebek473_ bizde 9 buçuk ayligiz benim bebeğimde yumurtayı haşlanmış olarak asla yemez pankek mücver gibi şeylerin içinde yedirmeye çalışıyorum kan damlası kullanıyor musunuz acaba onlarda iştah açıyor
gzmnr98 Benim oğlumda hiçbir şey yemiyor sadece elimle yedirdiğimde biraz yiyor elimle küçük küçük yapıp ağzına koyuyorum kaşıkla püreler hiç yemiyor. Elinizden verdiğiniz mi normal haşlanmış yumurtayı belki öyle yiyebilir
Sekerpare_ aryabebek473_ Evet kaldırmaya çalışıyorum asla uyanmıyor uykusunda da içmez 40 ı çıktıktan sonra böyle oldu
ecempeker aryabebek473_ diş olabilir o zaman rahatlatıcı şeyler verin tetagil olur işte eline salatık verin kavun karpuz kemircek şeyler birazda soğuk olursa rahatlar
ayfer77_ Birde dış çıkarma dönemide iştahsızlık yapabilir çok iştahlı bir bebeğim olmasına rağmen dış çıkarma dönemlerinde öğün reddi yapabiliyor
Teletabianteni aryabebek473_ benimki de 9 aylik olacak nasipse ama hiçbir şey yemiyor. Sadece anne sütü