Kubra4 Merabalar 2 ay 8 gunliuk bebegim var merak ettigim biz 2. Ay asisini bugun olduk 3. Ay asisi yokmu aranizda bilen varmi 4. Ay asisini vurcaz dedi doktor ben anlamadm bisey varmi aranz da tecrubeli olan
Elifliyam Kubra4 bildiğim kadariyla 3. Ayda yok çünkü bizde 4. Ay aşımızı dun yaptırdık 3. Ayda aşımız yoktu
ZeynoEbru Kubra4 3 ve 5 de rota memenjit var hatta memenjit aşısı fiyatı hakkında bilgnz varmı 1400 tl diye duydum 😔
Kubra4 ZeynoEbru canm kbrisda yasadigim icin turkiyedekini bilmiyorim ama biz burda 700 liraya yaptrdik 😔 4.ayimizda cok pahali doktor dedi biraz pahali olabilr diye ama onu sormadim 😔
Deletedmom388 Kubra4 Özel aşı var eğer yaptırırsanız Rotavirüs, sonra zaten 4. Ay Ve 6.ayda var her ay yok aşı.
Kubra4 Deletedmom388 yok yaptrmayi dusunmuyorum valla normal rutin asilara bile dunyanin parasini verdik. Tesekurler bilgiler icin🙏
Zehra_Asiye Kubra4 1,2,4,6, 12 diye gidiyor aşılar. 12.aydan once yeni bi aşı eklenmis 10. Ya da 11. Ayda çağırırım desi ebe yanlış hatirlamiyorsam.
Etmeninannesi Kubra4 özel doktorlar yazıyor aşıyı siz eczaneden alabilirsiniz özel sigortanız varsa karşılıyor aşıları daha sonra sağlık ocağında yaptırabilirsiniz. Ne kadar erken başlarsanız koruyuculuğu o kadar yüksek oluyor