diloyloy Kızlar merhaba bişey sormak istiyorum mama değişikliği yapan varmı ben bebelac gold kullanıyordum sma geçtim bebelac gold daha fazla içiyordu sma daha az içiyor biraz kusuyor da bu durumu yaşayan varmı
mamylatte Ben çok mama değiştim şuan sma kullanıyorum hip den geçtim Bebeğiniz tadına alıştığı için az içiyor olabilir bir iki gün deneyin bence bazen az içebilir bebekler atak haftalarında özellikle
TwinadoMom mamylatte benim kızım sma kullanıyor iştahı hep bi git gelliydi 60 cc den fazla içmiyor bazen 1 saatte bir bazen 1 buçuk saatte. günlük alması gereken miktarı tamamlıyor hemen hemen ama az ve sık içmesi çok yorucu oluyor cidden. Çok yapıp veriyorum 60 dan sonra asla içmiyor. Niye böyle aklım almıyor
mamylatte TwinadoMom Hım bende küçükse normal diyecektim ama sa ırım öyle alışmış benim bebeğim de mesela çok yavaş içer 3 buçuk aylık 120 ml mama bazen 40 dakıka sürüyor
TwinadoMom mamylatte o aylarda bizde öyleydik 120 içerdi bazen 150 bile ve dediğiniz gibi 45 dkya anca bitirirdi. Biberon değiştim sonra hızlı içmeye başladı ama bu sefer az az sıksık içiyor
TwinadoMom mamylatte aventti baştan beri. çok zor bitirip yoruluyordu. 3 numarayla bile zorlanıyordu. Lansinoha geçtim ilk 1 2 gün alışma süreci oldu boğazına ufaktan kaçtı ama sonrasında güzel kavradı ve hemen alıştı. En önemlisi de 60 cc mamayı 5 dk olmadan bitiriyor 😀
mamylatte TwinadoMom bende aynı avent 3 numara kullanıyorum şuan 3 ay 17 günlük biraz daha büyüsün eğer değişmezse ona göre bakacağım bende
TwinadoMom mamylatte İnsanı yoruyor gerçekten uzun süre beslemek zorunda kalmak. İlk zman geceleri avent gündüz lansinoh kullandım tamamen alışınca hepten lansinoha geçtim 🙂