ayazannesii annevebebegiii__ bu gece hiç uyumadık sallattı kendini anca tam uyudu gaz çıkarmasıyla ağlayarak uyandı bi altını alayım emzireyim diye beşikten aldım üstüme başıma kaka yaptı karnı ağrıyormuş yavrum uyudu şimdi
Pamukhanim_ annevebebegiii__ gece 23.40 da uyudu gece 3 kere uyandı sabah 5 buçuk da ayaktaydı ne zaman şöyle geç uyanacaklar acaba biz normalde geç yatmaya alışkın değiliz 4 gündür bişey oldu bebeğime
myangelson annevebebegiii__ saatte bir uyandı durdu gece 🥴6 buçukta tam uyandı tekrar uyutmaya çalışıyorum ama pek uyuyacak gibi değil suratıma bakıp gülüyor 😅
ayazannesii annevebebegiii__ hemde nasıl alışık da değilim bebekken gaz derdi yoktu uykusu düzenliydi çoğu zamanda uyur maşallah ama arada böyle uykusuz kalınca bi afallıyorum o kadarcık da olsun bi gece de uykusuz kal be anne der gibi de bakmaz mı insana 🙂 Ne zaman desteksiz uyumaya başlar sallamadan etmeden nasıl uyutmalıyım bi bilgin varmı 🙂
dmk34 Bugün 4te uyandı tekrar uykuya döndürdüm sallayarak sonra 5.30 da uyandı saat 6.30 hala uyanık. Artık sabrım kalmadı saatte bir uyanıyor zaten
kirmizibalikbeachte annevebebegiii__ kedim sağolsun oğlanın beşiğini sabahın 4ünde patır kütür tırmaladığı için o saatten beri ayaktayız 🤦🏼♀️