Bodurtugce Adp1302 evet normal bende 13 subatta oldum halen ishal devam ediyor sürekli değişiyor doktorum normal dedi 😚
Sefr Adp1302 antıbıyotık kullanıyorsanız oda yapıyor benımde aynı oldu doktormla konuştm ilaç yazmışdı
Adp1302 Bodurtugce sende ki sancı bebeğine de geçiyor mu peki benim öyle oluyor resmen ben ne zaman sancı çeksem oda ağlamaya başlıyor 😑
NurcanBOSTAN Fark etmeden soguk alıyorsundur dikkat et 🤔 uada verilen ilaclar bazen vucuttan istemsiz olarak o sekilde de atabilkr kendini bol bol su icki ishal zatrn suyu bitirir sütüne zarar gelmesin bacim👍
Adp1302 NurcanBOSTAN sagol canım benim ev doğal gazlı çok sıcak valla dogomdan sonra dışarı hiç çıkmadım da anlamadım
Bodurtugce Adp1302 aynen ben soguk aldım istemsizce benim agrim vardı baya süreli sabaha kadar ağladı gram uyku uyumadı ne zaman emmeyi bıraktı ağladı çok kötü birsey o ya Allah sabır versin
NurcanBOSTAN Adp1302 ya benim evimde cok sicak deli oluyorum ama ne zaman corap giymiyim ayagima hemen ishal oluyorum buda dogumdan sonra basladi 🤔
Bodurtugce Daha çok soğuktan olmuyor sancı ama sağ tarafıma kramp girmeye basladi su ara da sıcacık ortamdayım ama dün gece ağrım oldugu icin yine zor uyudu bunun caresi yok maalesef 🤦♀️