canan6668 Canlar nolur bilgisi olan yazsın yarına kafar napmam lazim evin baska odalar da varmidir nasıl rahat edicem ben
canan6668 alinmom sordum süpür Yok yatağı poşete Sar bazan ayaklarını bantla dedi biseyler salonda yat dedi ben durmama bugün bu evde ölürüm valla
canan6668 alinmom baza başlığını ayırdım yataktan kafa koyduğumuz kisim da yoktu böcek ARKASINDA vardı şimdi napicam bazanin icinde we varsa birsuru esyamvar icin de de offff olcem düşünmekten
alinmom canan6668 kuzum evi komple süpür sirkeli su ile sil yıkanacakları 60 derece de yıka kayınvaliden de kalırsın çocuklara ve size zarar vermesin allah korusun 😔
Leyla0613 canan6668 neden 3 aydır var yatagı yenımı aldınız, sonradan dışardan gelip orda yuvamı yaptı çok geçmiş olsun ilaçlayana kadar orda yatmayın bence
canan6668 Leyla0613 3 aydır kaşıntım vardı bir türlü care bulamadım 3 aydır böcekten görmedim oratlikta6bugun anca dermotolog buldum gittim dedi
Mryasmin Onun satılan bir ilacı vardı sanki adını hatırlamıyorum ama 🫣 Netten baktım diatomlu toprak düsmanıymiş bunun
maygirl canan6668 genelde orqlqrda ckiyormus en uzun saat orqda yatiyorsun cunku.baza önerim yine tutmuş…ilaclat ewi.yoksa fok zor kurtulmak.ewi ilaclatmannlazim heryeri gardropnicine kadar.ilaclayanlar blir zaten..ilacsiz kurtulman cok zor.