Hmdk Arkadaşlar bebeğinize tadımlara ne zaman başladınız bebeğim 4 ay 20 günlük ıkı gündür anne sütünde ciddi azalma oldu mamada kabul etmiyor bende bugun yogurtla tadımlara başladım bi kaç kaşık
uyanik_ikra06 Hmdk bizimde bu haftalarda meme reddimiz oldu bu dönemde olabiliyor evet zor bı durum bende mama aldım Aptamil 1 numara aynı zamanda sütüm artsın diye boza Yulaf dut kurusu helva tahin pekmez süt vs bunun gibi şeyler yiyip iciyorum. ilk mamayı verdiğimde itti içmedi sonradan gün içinde değil de gece uykuya geçeceği zaman verdim sadece 60 ml beni zar zor emdikten sonra veriyordum. Bir hafta böyle gitti. Sütüm artmaya başladı ve şuan 5 ayligiz tam mama vermiyorum artık sadece beni emiyo huysuzluk falan kalmadı uykusuzluğu da gitti tamamen bı döneme ait bu huysuzluklari canını sıkma ve sitres yapma emzirmeye devam et suyunu arttırmaya bak
Ozgesen48 6 ayı beklemenizi tavsiye ederim .. 4 ayda meme reddi yaşanıyor, mamaya veya ek gıdaya sarılırsanız meme reddi daha şiddetli boyutlara gelip sizi bırakacaktır bebeğiniz..biraz sabır ile emzirmeye devam edin lütfen.. sağlıkla büyütün yavrunuzu ❤
Hmdk uyanik_ikra06 bir anda sütümde azalma oldu göğüslerim bile yumuşacık anlamadım cok üzülüyorum mamayıda içmiyor asla doyuyormudur bilmiyorum zar zor ıkı dkka uc dkka emiyor
uyanik_ikra06 Hmdk inşallah canım bunun için güzel yemen lazım tahin pekmez ve boza çok iyi süt yapiyo