Zeynebsmom Merhaba arkadaşlar kızıma yeni demire başlayacağım ama diş boyamayan ve doğal olan bildiğiniz bir damla var mı tavsiyelerinizi bekliyorum ♥️
Fkiklim Zeynebsmom bizim doktorumuz multitabs verdi 0-1 yas için demir devit hepsi içinde veriyorum ne karın agrısı yaptı nede boyuyor rengi yag gibi tadı güzel 🥰
Zeynebsmom Zeynebsmom Fkiklim Emirim Aydnz bir şey daha sormak istiyorum bu takviyeye kan testi yaptırıp mı başladınız benim doktorum test istedi ama yaptırmadık bazı doktorlar 1 yaşa kadar alınması gerekiyor diyor siz nasıl başladınız
Emirim ben hep demir ilacindan sonra bir cay kasigi su verdim bi yerde oyle duymistum ama nerde tam hatirlamiyorum cok sukur dislerde sorun olmadi
Emirim Zeynebsmom 4.ayda saglik ocaginin vermesiyle basladim ama cok kullanamadik alerjimiz vardi. sonra 1 yas kontrollerinde kan dusuk cikinca bi surup verdi doktor bitene kadar kullandik yukseldi birdahada kullanmadik
Fkiklim Zeynebsmom direk verdi kullan 8. Ayda kanına bakıcaz dedi 🤷🏻♀️ zaten benımki cok az 5 damla toplamda. Benım kızımda istahsız ben belki istahı acılır diye veriyorum acıkcası 😣
Zeynebsmom Fkiklim ya benim kızımda maşallah yediğini büyük insan yiyemez 7,5 aylık kilo almıyor bende acaba bir sorunmu var diye düşünmeye başladım
Fkiklim Zeynebsmom valla benımkide yemiyor maşallah keşke yese ben kilosuna degilim ama yese içim rahat eder bütün gun aç gibi😒