Hgcucuk 2 gündür sabahları 5mg olarak içiyorum çok çarpıntı kabus gorme bi anda uykudan uyanma gibi etkiler yaptı gibi bu gün gece icicem ama gündüz için ise yarar mı acaba bilemedim size faydası oldu mu bu yan etkiler devam edermi yoksa geçicimi.
simseklivekalpli Hgcucuk ilk 1 2 hafta yan etkiler normal. Eğer devam ederse ilacı değiştirmesini isteyin doktordan.
Mariposa Hgcucuk herhangi bir kalp rahatsizliginiz yoksa carpinti yapmamasi lazim. Max bulanti ve uyku hali yapar. Zaten dusuk mg kullaniyorsunuz. Sikayetler devam ederse doktorunuz mutlaka soyleyin ilaci degistirebilir. Gecmis olsun
prensesannesi1212 Hgcucuk Merhaba paxera kullaniyorsunuz sanirim 5mg cok cok dusuk bi doz nasilsiniz simdi iyi geldi mi yada dozu artirdiniz mi ve emziriyo musunuz acaba
uykumdauykum Hgcucuk merhaba bende bugün aynı ilacı yazdı bana doktor ama ben doğum kontrol hapı ile korunuyorum acaba sizde onlamı korunuyorsunuz eğer öyle ise ikisini bir arada kullanmanın zararı var mı bilginiz var mı bu konuda doktoruma soracaktım unuttum sizde eğer kontrol hapı kullanıyor iseniz bilgilisinizdir diye sormak istedim.
Hgcucuk Mariposa kalp rahatsızlığım varmi bilmiyorum açıkçası babam kalpten baypas olduğu zaman felc kaldı ondan sonra panik atak anksiyete başladı kardiyolojiye gitmeye korkuyorum travma olarak kaldı bende. Ama tansiyon cihazından ölçüm yapıyorum kalp hızı 80 90 96 gibi çıkıyor bilemedim
Mariposa Hgcucuk kalp hizi normal ama dedigim gibi bir kac gun ilaca devaam edin sikayetler gecmezse soyleyin size uygun daha az yan etkili bir ilac yazar
Hgcucuk prensesannesi1212 merhaba evet yan etkisi geçti 1 ay öncesine göre daha iyiyim 20 mg yükseltti doktor 4 gündür onu içiyorum