Annecim Oykummmmm bezini sık sık değiştir her değiştirdiğinde silme, sabunla yıka biz anca böyle azalttık doğduğundan beri geçmek bilmeyen hatta her geçen gün fazlalasan pisigimiz var herseyi kullandım sadece bu şekilde azalmaya başladı
Ejderhahavva Oykummmmm 1.bol bol havalandırın 2.sadece ılık su ile yıkayın 3.bepantol ve hametan i karıştırıp bolca sürün 4.bu süreçte çok ıslak olmasın altı
Btstml Oykummmmm canım sık sık havalandır bezi açtığında ılık su ile pamukla temizle ve bepanthol baby kullanmanı tavsiye ederim
AyselGk Kesinlikle ıslak bırakmayın. Ben ufak havlular aldım. Önce bol ıslak pamukla sildim ardından havlular ile nazikçe kurulayp açık bıraktım altını 5 dk kadar gece hariç her zaman. Sık bez değiştirin. Troysd krem + fito krem karışımı çok iyi geldi bize. Veya bi onu bi onu sürdük. Ama bizim pişik makat etrafında yara gibiydi. Ondan fito verildi. Sizin sadece kızarıklıksa kolay geçer kurulayıp havandırınca🙏🏻🙏🏻 Geçmiş olsun.
Diana2306 Oykummmmm en doğal zeytinyağı 4 aylık kızım bir kere bepantol kullandım ondada geçirmedi zeytinyağı sürdükten sonra hiç bir şey kalmıyor tüm vücudunda kullanıyorum en güzeli kreme gerek duymadım
Bellabells Oykummmmm çişinin yakması yediklerinden olur. Limon portakal mandalina gibi asitli meyveler soda kola gibi içecekler domates vb tüketmemeniz lazım. Islak mendil kullAnma altını lavaboda yıka kurula hava alsın bir süre.hemazinc krem sür.bunun dışında kakasını altında hiç bekletme hemen değiş bezini
ipektos Oykummmmm kendi sütün, zeytinyağı ama ocakta biraz ısıt. Sarı kantarın yağı, Arko krem, hametan mavi krem. Bebeğiniz ne kadarlık bilmiyorum ama gün içinde bir saat bezsiz İnce pijamayla tutuyorum.işeyince bezleyip giydiriyorum